Hoppa till innehåll

Tidrapportera direkt i uppdaget, koppla tiden till fakturan och hantera hela företagets tid

Servtrack tidrapportering månad

Tidrapportera tid, koppla till fakturan och hantera hela företagets tid och frånvaro

Nu släpper vi Servtrack Time, en komplett tidrapporteringsfunktion som är kopplad mot viktiga funktioner i Servtrack systemet.

Med Servtrack Time kan du enkelt sätta upp olika tidtyper och koppla dessa till artiklar och  avtal för att enkelt kunna skapa fakturaunderlag från tidrapporter.

Servtrack tidrapportering månad

Enkelt för användaren

Användaren har ett enkelt gränssnitt med en kalenderfunktion där man kan rapportera och se sin tid.

Användaren kan även se sin totala tid och verktyget hjälper till att hålla reda på så att arbetstiden hålls inom ramen för anställningen.

Användaren kan även skicka in en färdig månadsrapport som går till ansvarig för godkännande och sedan vidare till HR för löneutbetalning.

Integrerat med arbetsorder

Servtrack tid är även integrerat i alla arbetsordrar, vilket gör att användaren kan rapportera direkt på ett uppdrag. Tiden registreras sedan på rätt kund och uppdrag och kan sedan skickas till fakturering om ett avtal finns.

Servtrack Time har även ett statistikverktyg som gör det enkelt att se var tiden är rapporterad för enkel uppföljning.

Hantera frånvaro

Servtrack time innehåller även ett verktyg för att hantera frånvaro och ledighetsansökan från medarbetarna. Användaren kan enkelt markera den önskade ledigheten, eller den planerade frånvaron i kalendern. Den ansvarige får sedan en förfrågan att godkänna.