Hoppa till innehåll

Installera era maskiner själva eller via partners

ServTrack installation är modulen som används vid en installation av en maskin hos en kund. Modulen kan antingen användas internt eller av någon av era partners för att få in rätt information för framtida spåring av maskinen.

servTrack har en unik funktion som låter dig koppla samman din organisation och ditt system med dina partners eller underentreprenörer. Det gör tillexempel att ni kan dela jobb eller att det är möjligt att dela ut jobb man inte hinner med. Systemet ser givetvis till att bara den nödvändiga informationen delges till partnern och håller all internt information hos er.

Detta är en funktion som ger en oanad möjlighet att på ett enkelt sätt kunna ta fler och mer komplicerade uppdrag. Funktionen är även perfekt i organisationer eller servicegrupper där olika bolag hanterar olika regioner men mot samma varumärke eller kund.

Med Servtrack Installation kan du dessutom låta återförsäljare eller oberoende partners installera dina produkter samtidigt som du får den direkt in i din hantering och skapar en direktkontakt med kunderna.