Hoppa till innehåll

NU INTRODUCERAR VI SERVTRACK, KANSKE DET VASSASTE MOLNBASERADE SYSTEMET FÖR VERKSAMHETER MED SERVICE, UTHYRNING AV MASKINER OCH FÖRBRUKNINGBASERAD FAKTURERING

Äntligen kan vi nu lyfta på locket och presentera det kanske mest avancerade och anpassade systemet för verksamheter med service, uthyrning av maskiner samt förbrukningsbaserad fakturering.

ServTrack tar han om hela processen från kundkontakt och installation via service och underhåll till fakturering och export till ERP och ersätter fullständigt ert nuvarande system med ett nytt modernt och kostnadseffektivt system som är skräddarsytt för er verksamhet.

Med lång erfarenhet av denna typ av system och efter att ha anpassat ett flertal av våda redan tidigare uppskattade applikationer har vi nu tillsammans med flera aktörer inom branschen skapat en helt ny komplett tjänst för verksamheter som print, IT eller kaffemaskiner.

Vi har tagit fasta på alla de utmaningar som finns rörande allt från komplexa avtal och faktureringsrutiner till en effektiv och anpassad service.

Vi har under våren även kunnat testa och finslipa systemet Live med våra kunder, som gärna ställer upp som referenser på hur ett modernt och molnanpassat system kan effektivisera din verksamhet.

Givetvis fungerar det lika bra på din dator som på din surfplatta eller mobil.